Het nieuwe ontharen is begonnen!
Voordelen van E-light.
• Veilig
• Geen bijwerkingen
• Snel
• Duurzame ontharing
• Huidverjonging
• Pijnloos
• Meerdere huid en haartypes
• De huid wordt niet warm door koeltechniek
Hoe werkt E-Light?

De E-light techniek werkt door middel van IPL, gecombineerd met hoogfrequente radiogolven. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld. Door deze combinatie wordt het haar duurzaam verwijderd. Al na 1 behandeling ziet u verbluffende resultaten! Het is bijzonder veilig voor de huid, omdat deze combinatietechniek veel minder licht nodig heeft om een haarzakje te vernietigen. Door de RF-functie werkt dit apparaat dieper dan de apparaten die alleen IPL techniek gebruiken.Juist door deze combinatietechniek is het duurzaam ontharen met de E-light geschikt voor alle huidtypen.

Het verschil met elektrische epilatie is dat de elektriciteit naar de wortel geleid wordt door een lichtflits, ipv door een naaldje. Daar waar pigment is, wordt warmte opgewekt door de lichtflits. Dit verandert de elektrische weerstand in de cellaag rondom de haarschacht. Vervolgens vloeit in een fractie van een seconde de wisselstroom erachteraan om de cellen van de haarzakjes uit te schakelen.

Fig.1
Er wordt contact gemaakt met de huid en de koeling begint
Fig.2
Doormiddel van intensive Lichtimpulsen wordt het haarzakje voorverwarmt

Fig.3
Door Radiofrequentie en Licht te combineren wordt het haarzakje sterk verwarmt

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig hebt is per persoon verschillend. Uiteraard verschilt de huid, de mate van beharing van het te behandTMelen gebied en tevens ook het gewenste resultaat van persoon tot persoon. U kunt bij ons altijd een afspraak maken om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij geven u een indicatie van de te verwachten behandelduur, doen een proefflits en we stellen voor u een persoonlijk behandelplan op zodat inzicht hebt in wat u mag verwachten. Gemiddeld hebben de meeste mensen tussen de 6 en 12 behandelingen nodig.